Welkom

De Zuid-Limburgse Wielertouristenclub, afgekort Z.L.W.T.C., is een vzw waarvan de zetel gevestigd is te 3800 Sint-Truiden, Metsterenweg 144, gelegen in het gerechterlijk arrondissement Limburg.

De vereniging heeft als doel het bevorderen van een gezonde, collegiale en betaalbare fietsontspanning in clubverband. Het wielertoerisme te promoten, alsook de wielersport in het algemeen.

De Z.L.W.T.C. staat open voor zowel mannelijke als vrouwelijke leden vanaf 16 jaar. De  Z.L.W.T.C. bestaat uit vier groepen, nl. A, B, C en D, evenwel onder één bestuur. Groep A is de snelste, groep D de matigste. Elk lid kan in elke groep deelnemen en behoudt bij elke rit de vrije keuze.

Gezien onze club lid is van de Vlaamse Wielrijdersbond verbinden wij ons er toe een aantal ritten, georganiseerd door de V.W.B., te rijden. Onze club is tevens organisator van de Willy Vannitsen Classic, een semi-klassieker van de V.W.B.

Alle uitstappen worden opgenomen in een klassement en op het jaarlijkse clubfeest worden de laureaten gevierd.

Wens je lid te worden van de Z.L.W.T.C., consulteer dan de informatie voor kandidaat leden. Lees ook de inhoud van het reglement. Heb je beslist om toe te treden, klik dan hier om een aansluitingsformulier te downloaden.

 

%d bloggers like this: