Clubfeest 2018

Op 17 november hielden we ons clubfeest in ‘t Veilinghuis. Dit jaarlijks evenement is in de eerste plaats een avond van gezellig samenzijn. Het is de activiteit bij uitstek waarbij de ZLWTC laat zien dat fietsen in clubverband voor een deel van de leden meer is dan enkel een sportactiviteit.

 

 

In zijn toespraak blikte de voorzitter – Benny Priemen – kort terug op het voorbije seizoen.

DSC00390C

De succesvolle organisatie van de 22e Willy Vannitsen Classic vormde daarin een hoogtepunt. Benny bedankte eens te meer alle mensen die hiertoe bijgedragen hebben.

De voorzitter bracht ook hulde aan Christiane Hayen die ervoor koos om haar werk in het bestuur van de club te beëindigen. Christiane beheerde gedurende zowat 20 jaar met grote toewijding de centen van de club. Daarnaast organiseerde ze de festiviteiten. Dank je wel, Christiane!

DSC00418C

Er was ook een woord van dank aan de sponsors.

Vervolgens ging de voorzitter over tot de uitreiking van de prijzen aan de laureaten van het clubkampioenschap, daarin bijgestaan door bestuurslid An Plugers.

dsc00389.jpg

In groep A worden de eerste drie plaatsen ingenomen door Erwin Mellemans, Jos Janssen en Stefan Roba. (Uitslag Groep A)

DSC00400

In groep B is Ludo Mignolet de kampioen. op een zucht gevolgd door Raf Vansichen. Guido Martin eindigt hier derde. (Uitslag Groep B)

dsc00398.jpg

In groep C gaat Ann Thijs met de eerste prijs aan de haal. Plaatsen 2 en 3 zijn voor Michel Roux en Rita Smets. (Uitslag Groep C)

dsc00395.jpg

In groep D tenslotte reed Joseph Ruymen veruit de meeste ritten, op enige afstand gevolgd door Eugene Parent en Ivan Vandenbosch. (Uitslag Groep D)

DSC00394

Dan kwam het moment waarnaar we al maanden uitkeken: de voorstelling van de nieuwe club kledij. Met enige fierheid en semi-professionaliteit showde Luc de tenues waarin we de komende jaren als wielertoerist van de ZLWTC herkend zullen worden.

Voor en na dit officiële deel van de avond werd er uiteraard genoten van spijs en drank. De avond werd afgesloten met live muziek en – voor de liefhebbers – een pasje op de dansvloer.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: